Forside
Kontakt
Præsentation
Hold
Kalender
Medlemmer
Godt at vide
Dokumenter
Orientering
Film
Galleri
Månedsmail
Login

Og så det der er godt at vide....

 
Hvordan kan jeg blive medlem?
Du skal såmænd bare møde op - så har du slet ikke lyst til at stoppe igen. Se vores kalender!

Kan alle hunderacer være med?
Normalt er der ingen begrænsning for hvilke hunderacer, vi har med til træning. Du kan dog ikke træne med nogle af de 13 racer den danske hundelov forbyder i Danmark eller blandinger af disse. Se hundeloven. Hundeejere af disse hunde henvises til DcH Trundholm, der har specielt uddannede trænere til at tage sig af denne opgave.

Hvor finder jeg jer?

Vi holder til på Høvepladsen, Asnæs Lyngvej 11, 4550 Asnæs. (Indkørsel ad Agersøvej). Se kørselsvejledningen.
 
Hvordan adskiller I jer fra andre klubber?
Vi lægger meget vægt på, at hunden hundeføreren lærer at forstå sin hund, lærer hunden ro og kontakt og generelt bliver til et godt makkerpar. Vi træner med løbske tæver. De fleste klubber forbyder løbske tæver på træningspladsen. Vi vælger i stedet at tage "tyren" ved hornene og lære hanhundene, at de skal være ligeglade. (Dog må tæven ikke være uden overvågning og ikke være med i evt. legetime, så længe den er i løbetid.)
Vi "favoriserer" ingen hunde - alle er velkomne både store og små, racerene og blandinger, tæver og hanhunde - dog med de forbehold for "forbudte hunde" som nævnte tidligere. Om du vil følge et konkurrence program eller gå hos os primært for hundens skyld, er helt op til dig - vi giver dig og din hund 100% opmærksomhed uanset hvad.
 
Skal man deltage i teoriaften?
Nej. Vores teoriaften er frivillige og afholdes eftr behov. Teoriaftenen kan være omkring belønningsteknik, læringsteorier, at forstå hvordan hunden lærer og opfatter, o.l. Det er teoretisk viden som man ikke kan give i den almindelige undervisning med glammende hunde omkring sig. Teroiraftener er slået op i vores kalender. 

Hvad koster det?

Det koster kr. 600 kr pr hundefører (med max. 2 hunde) i træningsgebyr om året (svarende til 300 kr pr sæson) og kr. 200 årligt i medlemsgebyr. Træningsgebyret beregnes forholdsmæssigt ift. hvor meget der er tilbage af året. Medlemsgebyret betales fuldt ud ved indmeldelse. Man betaler for et år ad gangen. 

Hvornår er der træning?
I perioden 1/4-30/9 træner vi torsdag aften. I perioden 1/10 til 31/3 træner vi søndag formiddag. Du kan altid se de aktuelle tider på forsiden
Træningen varer generelt ca. 1 time inkl samling før træning. Hvis du ikke er der til tiden, SKAL din hund blive i bilen indtil træneren siger til. Det er synd for din hund at komme ind i en flok, der allerede har "dannet" en rangorden. Det stresser både din hund og de andre. Det er derfor meget vigtigt, at du ALTID kommer til tiden!
 
Hvad med forsikring og vaccinationer?
Vi kræver at din hund er årligt vaccineret mod sygedommene Leptospirose og Kennelhoste. Derudover skal den være vaccineret med kernesygdommene hundesyge, parvovirus og leverbetændelse mindst hvert 3. år. Du skal en gang om året vise dokumentation på, at din hunds vaccinationer overholder vores krav. Vi accepteres også en positiv titermåling, som viser, at hunden er beskyttet mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Vi ved af erfaring, at der er dyrlæger, der ikke har alle typerne med i deres vacciner, så print evt. denne tekst ud og vis den til din dyrlæge, så han kan fortælle dig om du er dækket ind, inden du kommer.
 
Du skal desuden have en udvidet forsikring - eller en dokumentation fra dit forsikringsselskab, hvor det tydeligt fremgår, at de dækker enhver form for fri leg, al form for træning, figurant arbejde (ved runderinger ol.), opvisninger, stævner og andet arbejde. Det er ikke nok, at der i dækningsbeskrivelserne står almindelig hundetræning. Det skal være tydelig gjort, at også figurant arbejde er med - ellers må du have opgraderet din almindelige ansvarsforsikring til en udvidet (det koster som oftest kun omkring 150-200 kr ekstra). Dokumentation for dækning og gyldig forsikring skal ligeledes vises hvert år.
 Der tages forbehold for trykfejl, samt ændringer/reguleringer der er trådt i kraft men endnu ikke nået at blive skrevet ind.