Forside
Kontakt
Præsentation
Hold
Kalender
Medlemmer
Godt at vide
Dokumenter
Orientering
Film
Galleri
Månedsmail
Login

Holdene

Vi er en utraditionel hundeskole, som sætter hunden i fokus. Vi lægger stor vægt på at lære hundeføreren, hvordan han/hun bliver en god ejer.

Vi lægger vægt på, at hunden er en del af familien og derfor fungerer godt socialt både i forhold til mennesker og andre dyr.

Al træning foregår efter metoden positiv forstærkning. Dvs. man roser og belønner for rigtig adfærd og ignorer forkert adfærd. Man skælder aldrig hunden ud for at gøre det forkert!

Konkurrence eller hygge?
For os er det ikke vigtigt om hunden kan hive den ene pokal hjem efter den anden. Men mere at den lystrer i hverdagen og kan omgås familien og resten af "samfundet" på en behagelig og fornuftig måde. Men der er lige så vigtigt, at vi som hundeførere forstår vores hund og dens behov.
I øjeblikket er det nedenstående struktur, der er gældende. Du kan klikke på de enkelte hold for at læse om dem.
 
Opstart?
Vi har "løbende opstart". Det betyder at du starter, når du og din hund er klar til det. I bliver indsluset på et hold, der passer til jeres niveau og træner der sammen med de hundeførere der allerede er igang. 
 
Teori?
Cirka hver anden måned tilbyder vi teoriundervisning i klubhuset. Undervisningen kan spænde fra indlæringsteorier, til godbids"teknik", stress signaler og meget mere. Teoriaftnerne slås op i vores kalender og månedsmails, og tilmelding sker i klubhuset. Teoriafter er kun for medlemmer med mindre andet er angivet. 
 
 
 
Vi tilbyder undervisning i:
  • Basislydighed - for alle nye hunde  - også hvalpe - her indlæres kontakt og samarbjde
  • Lydighed - hverdagslydighed krydret med lidt "mere"
  • Agility - redskabsindlæring og begyndere
  • Spor - sportræning 
/dalmation-pups-fire-engine.gif