Forside
Kontakt
Præsentation
Hold
Kalender
Medlemmer
Godt at vide
Dokumenter
Orientering
Film
Galleri
Månedsmail
Login

Basis lydighed

Lars

 
 /lars010616.jpg
Basistræning er for hvalpe samt hunde der ha brug for at træne kontakt og koncentration. HUSK AT KOMME NÅR HVALPEN ER LILLE! IKKE FØRST NÅR DEN ER 6 MDR - det er meget lettere at starte træning med en hvalp på 8-10 uger!
Når den først er 6 mdr. har den og du tillagt jer en masse "dårlige vaner". 
 
På dette hold lærer din hvalpe kontakt, gå pænt, ro, selvkontrol og leg - den grundlæggende K.L.I.K indlæring (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol) som er fundamentet for at din hund fungerer, når den bliver teenager/voksen. 
 
I træningen lægges der primært vægt på en god kontakt med hunden, det er jo basis for al videre hundetræning. Hunden skal lære at lære - lære at det kan betale sig at fravælge fristelser og at tilbyde den adfærd vi ønsker af den.
 
Medbring mange små godbidder og en sulten udhvilet hund. I vinterhalvåret også vandskål og vand, og selvfølgelig prutteposer til den ”brugte” hundemad.
 
Vi gør opmærksom på, at vi IKKE / meget sjældent har legetid med andre hunde under træningen! Det opfordres I til at klare efter træningen / på andre dage væk fra træningspladsen! Hundene får frikvarterer, men disse holdes med fokus på ejer eller som "snuse" pauser for at stresse af.
 
Hvis din hund oplever, at den får lov til at lege med andre hunde hver gang den kommer til træning, er det vores erfaring, at den får meget sværere ved at abstrahere fra de andre, når den umiddelbart bagefter skal koncentrere sig om dig. Så bliver det pludselig en meget svær opgave at træne hund. Vi mener derfor det er vigtigt, at hundene lærer at være sammen med DIG, når den er på træningspladsen.
 
Hygge og leg med andre hunde er meget sundt - men det er der masser af muligheder for at have resten af ugens 7 dage :-) Du er meget velkommen til at lave "legeaftaler" for din hund med de andre hold deltagere - det skal som sagt bare foregå væk fra træningspladsen.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
/hvalpbamse.gif