Forside
Kontakt
Præsentation
Hold
Kalender
Medlemmer
Godt at vide
Dokumenter
Orientering
Film
Galleri
Månedsmail
Login

Præsentation af klubben

Dragsholm Hundeskole er en lidt utraditionel hundeklub, som sætter hunden i fokus.
 
Vi mener, at hunden er en del af familien, og derfor skal fungerer godt socialt både i forhold til mennesker og andre hunde. For os er det ikke vigtigt, om hunden er pokal-vinder, men mere at den lystrer i hverdagen, så både du, din familie og din hund forhåbentlig kan få mange gode år sammen.
 
Vi lægger stor vægt på, at hundene socialiseres, dvs. lærer at omgås hinanden, og udvikler en masse godt hundesprog. Det er bl.a. derfor, at vi har gjort det til en del af træningen at holde trænerovervåget "frikvarter" undervejs i lektionerne. Lektionerne varer 60 min. Vi gør meget ud af at rådgive og vejlede og står altid til rådighed til spørgsmål o.l., når du har brug for det.
På vores træningsplads må du også meget gerne træne med din løbske tæve, da vi mener, det er vigtigt at han hundene lærer at håndtere den "påvirkning" på en positiv måde.
 
Vi har altid gang i en masse aktiviteter udover vores almindelige træning og gør et stort arbejde ud af, at vores forening skal være et hyggeligt åndehul. Alene i år kan i flæng nævnes: natløb, skovtur, opvisning, landsdelsturneringer, foredrag, fidus weekend, sommerfest, julehygge og meget mere - alt sammen for at ryste vores medlemmer sammen ikke kun træningsmæssigt men også som forening. Dertil kommer at vi som en af de få hundeklubber faktisk træner hele året - vi holder kun samlet lukket omkring 7-8 uger fordelt på jul og sommerferie. Til sammenligning er der rigtig mange klubber, der lukker ned hele vinteren! Selv ikke denne kolde vinter har kunnet holde vores trænere hjemme!
 
Vi træner på Høvepladsen, Asnæs Lyngvej 11, 4550 Asnæs, som er et næsten fuldstændigt indhegnet område med både åbne områder og skov. Vi har et super hyggeligt klubhus på 100 m2 med eget køkken, så der er altid mulighed for en kop kaffe og en sludder både før og efter træningen, ligesom du kan købe både guffer og træningsting til vovsen.
 
Vi er en forening, der er med på noderne. Vi har en aktiv hjemmeside, der løbende vedligeholdes. Her kan du også finde telefonnumre og mailadresser på alle kontaktpersoner. Vi har en gruppe på Facebook, webSMS og en gæstebog, så medlemmerne hele tiden kan udveksle ideer og sparre med hinanden og trænerne. Vi bruger tidens udvikling, og er blandt andet gået over til at sende informationer, klubblade, tilmeldinger, kontingent opkrævninger o.l. ud på mail - alle vores medlemmer næsten uden undtagelse er opdraget til at bruge mail og internettet. Vi har desuden etableret et nødberedskab, hvis en aktivitet skal aflyses/flytte. På den måde kan vi i løbet af få sekunder få orienteret samtlige medlemmer både via mail og SMS. Dermed ingen sure medlemmer - men kun super tilfredshed.
 
Et vigtigt punkt i foreningslivet er sikkerheden. Derfor skal ALLE med en post i vores klub udfylde en børneattest, så medlemmerne til enhver tid kan føle sig trygge ved at aflevere deres børn i vores varetægt. Loven siger, det kun er nødvendigt for trænere med kontakt til børn under 15, men da vi mener, at alle uanset om man er træner eller bestyrelsesmedlem signalerer et tillidsforhold og er med til at tegne klubbens ansigt udadtil, så skal alle også ligestilles og kontrolleres. Man kan ikke bestride en post i vores forening, hvis man ikke vil være med til dette. På den måde håber vi dermed at være med til at fjerne de brådne kar fra foreningslivet, så alle kan være trygge i deres foreningsliv.
 
Så hvis du nu har fået lyst til at vide mere om os, så kom forbi en dag på træningspladsen og hils personligt på os.
 
Du er altid velkommen til at få en prøvelektion, inden du bestemmer dig for at melde dig ind.
/CSC_0272.JPG
 
/DSC_0109.JPG
 
/DSC_0054.JPG
 
/DSC_0116.JPG