DET PRAKTISKE

Kan du ikke finde de informationer, du søger, er du meget velkommen til at sende os en mail.


Her på siden har vi prøvet at samle nogle af de informationer, der generelt spørges om. 


Spr.     Priser

Det koster kr. 600 kr. pr. hundefører (med max. 2 hunde) i træningsgebyr om året (svarende til 300 kr. pr. sæson) og kr. 200 årligt i medlemsgebyr. Træningsgebyret beregnes forholdsmæssigt ift. hvor meget der er tilbage af året. Medlemsgebyret betales fuldt ud ved indmeldelse. Man betaler for et år ad gangen. 


Spr.      Vaccinationsregler

Din hund SKAL være vaccineret mod følgende sygdomme i det nævnte interval


    1. Leptospirose - hvert år
    2. Kennelhoste - hvert år
    3. Hundesyge - hvert 3. år
    4. Parvovirus - hvert 3. år
    5. Leverbetændelse - hvert 3. år


Du skal en gang om året vise dokumentation på, at din hunds vaccinationer overholder vores krav. Vi accepterer også en positiv titertest, som viser, at hunden er beskyttet mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse.

Vi ved af erfaring, at der er dyrlæger, der ikke har alle typerne med i deres vacciner, så print evt. denne tekst ud og vis den til din dyrlæge, så han kan fortælle dig, om du er dækket ind.


Spr.      Forsikring


Du skal have en udvidet forsikring - eller en dokumentation fra dit forsikringsselskab, hvor det tydeligt fremgår, at de dækker enhver form for fri leg, al form for træning, figurant arbejde (ved runderinger ol.), opvisninger, stævner og andet arbejde. Det er ikke nok, at der i dækningsbeskrivelserne står almindelig hundetræning. Det skal være tydelig gjort, at også figurant arbejde er med - ellers må du have opgraderet din almindelige ansvarsforsikring til en udvidet (det koster som oftest kun omkring 150-200 kr. ekstra om året). Dokumentation for dækning og gyldig forsikring skal vises hvert år på forlangende.


Spr.      Forbudte racer


Normalt er der ingen begrænsning for hvilke hunderacer, vi har med til træning. Du kan dog ikke træne med nogle af de 13 racer den danske hundelov forbyder i Danmark eller blandinger af disse. Hundeejere af disse hunde henvises til DcH Trundholm, der har specielt uddannede trænere til at tage sig af denne opgave.


Læs om de tretten racer her

ADRESSE

TRÆN: Høve-pladsen, indgang ved Agersøvej 2, 4550 Asnæs

POST:  Byvænget 30, 4573 Højby

FAKTABOKS

Konto: 0537 345539

MobilPay: 23524

CVR: 29368279

GALLERI

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend