Om klubben

DRAGSHOLM HUNDESKOLE er en utraditionel hundeskole, som sætter HUNDEN i fokus!


Foreningen så første gang dagens lys i 1988, da en gruppe hundeejere i Dragsholm besluttede sig for, at de havde brug for et alternativ til de store "konkurrence" foreninger som f.eks. DcH, DKK m.m. Målet var (og er) at skabe klubaktiviteter, som hele familien kunne deltage i uden det konkurrenceræs, som ellers præger mange andre hundeforeninger.


I dag fortsætter vi i samme ånd - ingen konkurrenceræs!

Vi mener, at hunden er en del af familien, og derfor skal fungerer godt socialt både i forhold til mennesker og andre hunde. For os er det ikke vigtigt, om hunden er pokal-vinder, men mere at den lystrer i hverdagen, så både du, din familie og din hund forhåbentlig kan få mange gode år sammen.


Vi lægger stor vægt på, at hundene socialiseres, dvs. lærer at omgås hinanden og udvikler en masse godt hundesprog. Vi gør meget ud af at rådgive og vejlede og står altid til rådighed til spørgsmål o.l., når du har brug for det.


På vores træningsplads må du også meget gerne træne med din løbske tæve, da vi mener, det er vigtigt at han hundene lærer at håndtere den "påvirkning" på en positiv måde.


Vi har altid gang i en masse aktiviteter udover vores almindelige træning og gør et stort arbejde ud af, at vores forening skal være et hyggeligt åndehul.


Vores træningsareale er Vig Park, så det åbner op for mange forskellige træningsmuligheder. Vi har indrettet to container i den sydlige del af parken som klubhus og opbevaring, så der er altid mulighed for en kop kaffe og en sludder både før og efter træningen.


Vi har etableret et nødberedskab, hvis en aktivitet skal aflyses/flyttes. På den måde kan vi i løbet af få sekunder få orienteret samtlige medlemmer både via mail og SMS. Dermed ingen sure medlemmer - men kun super tilfredshed.


Et vigtigt punkt i foreningslivet er sikkerheden. Derfor skal ALLE med en post i vores klub udfylde en børneattest, så medlemmerne til enhver tid kan føle sig trygge ved at aflevere deres børn i vores varetægt. Loven siger, det kun er nødvendigt for trænere med kontakt til børn under 15, men da vi mener, at alle uanset om man er træner eller bestyrelsesmedlem signalerer et tillidsforhold og er med til at tegne klubbens ansigt udadtil, så skal alle også ligestilles og kontrolleres. Man kan ikke bestride en post i vores forening, hvis man ikke vil være med til dette. På den måde håber vi dermed at være med til at fjerne de brådne kar fra foreningslivet, så alle kan være trygge i deres foreningsliv.


Så hvis du nu har fået lyst til at vide mere om os, så kom forbi en dag på træningspladsen og hils personligt på os.

Her er alle hunde repræsenteret - store som så!

Her lærer både du og din hund en masse - praktisk som teoretisk!

Agility - Lydighed - Spor - Kontakt

Kom og vær med til det hele!