Her på siden har vi prøvet at samle nogle af de informationer, der generelt spørges om, men kan du ikke finde de informationer, du søger, er du meget velkommen til at sende os en mail.

Sprørgmål 1: Hvad koster det? - altså vores priser 

Det koster kr. 650 kr. pr. hundefører (med max. 2 hunde) i træningsgebyr om året (svarende til 325 kr. pr. sæson) og kr. 200 årligt i medlemsgebyr. Træningsgebyret beregnes forholdsmæssigt ift. hvor meget der er tilbage af året. Medlemsgebyret betales fuldt ud ved indmeldelse. Man betaler for et år ad gangen. 


Sprøgsmål 2: Hvordan tilmelder jeg mig? 

Skriv en mail eller brug vores kontakformular om hvad du ønsker sig, så kan vi aftale at du kommer forbi til en uforpligtet og gratis prøvetime som vi har alle til nye medlemmer. 


Sprøgsmål 3: Hvor foregår træningen? 

Vi træner i Vig Parken, som har adressen Vig Stationsvej 9, 4560 Vig


Sprøgsmål 4: Hvornår trænes der? 

Du kan finde mere om vores træningstider her. Hvis der er ændringer i forhold til dette, så bestræber vi os for at melde ud så hurtigt som muligt med mail/SMS.


Sprørgsmål 5: Skal min hund være vaccineret? 

Din hund SKAL være vaccineret mod følgende sygdomme i det nævnte interval


    1. Hundesyge - hvert 3. år
    2. Parvovirus - hvert 3. år
    3. Leverbetændelse - hvert 3. år


Du skal hver andet år vise dokumentation på, at din hunds vaccinationer overholder vores krav. Vi accepterer også en positiv titertest, som viser, at hunden er beskyttet mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse.

Vi ved af erfaring, at der er dyrlæger, der ikke har alle typerne med i deres vacciner, så print evt. denne tekst ud og vis den til din dyrlæge, så han kan fortælle dig, om du er dækket ind.


Sprøgsmål 6: Skal jeg have forsikring på min hund? 

Du skal have en udvidet forsikring - eller en dokumentation fra dit forsikringsselskab, hvor det tydeligt fremgår, at de dækker enhver form for fri leg, al form for træning, figurant arbejde (ved runderinger ol.), opvisninger, stævner og andet arbejde. Det er ikke nok, at der i dækningsbeskrivelserne står almindelig hundetræning. Det skal være tydelig gjort, at også figurant arbejde er med - ellers må du have opgraderet din almindelige ansvarsforsikring til en udvidet (det koster som oftest kun omkring 150-200 kr. ekstra om året). Dokumentation for dækning og gyldig forsikring skal vises hvert år på forlangende.


Sprørgsmål 7: Er der nogen begrænsning på hvilken race min hund skal være?  

Normalt er der ingen begrænsning for hvilke hunderacer, vi har med til træning. Du kan dog ikke træne med nogle af de 13 racer den danske hundelov forbyder i Danmark eller blandinger af disse. Hundeejere af disse hunde henvises til DcH Trundholm, der har specielt uddannede trænere til at tage sig af denne opgave. Læs om de tretten racer her


Sprøgsmål 8: Er der noget som jeg skal være opmærksom på når jeg starter? 

Vi har samlet en liste over nogle praktiske ting, som kunne være gode at være opmærksom på, når du starter op. Den kan du finde her, men ellers er du altid velkommen til at kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål.