LYDIGHED


VINTERTRÆNING (01.10-31.03)

(Lukket juli og august )

Basis Lydighed:

Søndage kl. 10.45-11.45

Let øvet lydighed:

Søndage kl. 09.30-10.30

Øvet lydighed:

Søndage kl. 09.30-10.30


SOMMERTRÆNING (01.04-30.09)

(Lukket januar og december)

Basis lydighed:

Torsdage kl. 17.30-18.30

Let øvet lydighed:

Torsdag kl. 18.45-19.45

Øvet lydighed:

Torsdage kl. 18.45-19.45


Information omkring pris og regler for vaccination og forsikring er samlet her.

agility-animal-blur-canine-260440
photo-of-dogs-with-leash-3006009
photo-of-dog-walking-on-grass-3039077
puppy-sitting-in-bench-3009442


I Dragsholm hundeskole har vi 3 forskellige lydighedhold, som er delt op efter færdighedsniveau. Sammen med trænerne finder vi det helt rette hold til dig og din hund.


På lydighedsholdene arbejder vi ud fra de grundlæggende principper indenfor

Hund & Trænings KLIK konceptet, som er Kontakt, Leg, Initiativ og Kontrol. De fire elementer udgør tilsammen et rigtig godt fundamentet for hundens videre uddannelse. Dertil kan øvelser indenfor de forskellige kategorier af KLIK-konceptet også lette træningen af hverdagsfærdigheder


Kontakt er udgangspunkt for al træning, mens et af målene med leg er, at hunden oplever, at det sjove foregår hos fører. Initiativ dækker over at hunden deltager aktiv i træningen, hvilket hjælper med at styrke dens selvtillid. Sidst men ikke mindst, så er der kontrol, som dækker over både kropskontrol og selvkontrol.

Kropskontrol gå ud på at hunden bliver mere bevist om den egen krop, mens selvkontrol handler om, at den lærer at kontroller sine impulser bedere. Vi har en kort beskrivelse af de 3 forskellige hold herunder:


BASIS LYDIGHED 

Basistræning er for hvalpe, samt hunde der har brug for at træne kontakt og koncentration. Jo før du kommer i gang - jo bedre! På dette hold lærer din hvalpe kontakt, gå pænt, ro, selvkontrol og leg - den grundlæggende K.L.I.K indlæring (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol), som er fundamentet for at din hund fungerer, når den bliver teenager/voksen. I træningen lægges der primært vægt på en god kontakt med hunden, og det er jo basis for al videre hundetræning. Hunden skal lære at lære! Lære at det kan betale sig at fravælge fristelser og at tilbyde den adfærd, vi ønsker af den.


LET ØVET LYDIGHED

Dette hold er forsættelse på basistræningen, men der stilles større krav til hunden end i basistræningen. Der arbejdes stadig med at opnå den gode kontakt med hunden, men er øvelserne også blevet en tand sværere. Der er stadig vægt på at skabe den gode kontakt, samt den grundlæggende K.L.I.K indlæring (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol).


ØVET LYDIGHED

På dette hold undervises primært i gå pænt/plads, sit, dæk, kom når jeg kalder, kontakt, "hygge"øvelser og andre hverdagsøvelser. Du kommer også til at "snuse" lidt til rigtige lydhedsøvelser. Dette hold er for dig der "bare" skal have din hund til at fungere i hverdagen