AGILITY


VINTERTRÆNING (01.10-31.03)

(Lukket juli og august )


Agility:

Søndage kl. 10.45-11.45


SOMMERTRÆNING (01.04-30.09)

(Lukket januar og december)


Agility:

Torsdage kl. 17.30-18.30


OBS! 

Din hund skal være mindst 1 år, samt du skal kunne arbejde med din hund uden snor for at kunne deltage på dette hold. 

Information omkring pris og regler for vaccination og forsikring er samlet her.

agility-animal-blur-canine-260440
photo-of-dogs-with-leash-3006009
photo-of-dog-walking-on-grass-3039077
puppy-sitting-in-bench-3009442AGILITY  

Agility er en sport, hvor hunde og mennesker skal arbejde sammen på en

forhindringsbane, som består af spring, balanceboom, vippe, A-bræt, slalom, hjul, tunnel, pose m.m. Denne bane skal tages i bestemt rækkefølge som er forskelligt gang fra gang.


Alle hunde  og mennesker kan deltage. Det er dog en aktiv hundesport, som kræver at din hund er i rimelig fysisk form, er normal vægtig og uden skavanker på bevægeapparatet. Hunden skal kunne noget lydighed. Den skal komme, når man kalder og blive hos føreren. Den skal være udvokset dvs. minimum over 12 mdr. Hunden skal desuden være velsocialiseret og ikke udvise aggression overfor mennesker eller andre hunde. For dig som hundefører kræver det, at du som minimum kan udføre et let løb over kortere distancer.


Vi har en kort beskrivelse af vores hold herunder:


Der trænes på ét blandet hold - uanset niveau. Træneren sørger for der er tegnet bane(r) og deltager også selv med sin hund. Her hjælpers vi ad og lærer af hinanden. Det er vigtigt at understrege, at hvis du har ambitioner om at løbe agility på mere seriøst plan, få helt styr på al teori og praksis og deltage i konkurrencer, så er det ikke hos os du skal gå – så henviser vi til nogen af de andre hundeklubber i området.